roxanna fokte danny op tot haar dood volgde

Een drama in velsen zuid.
Roxanna uit IJmuiden ‘pest’ huisgenoot danny (iemand die haar in zijn huis opnam) dermate met haar afwijkingen (als gevolg van haar jeugd…) dat hij in een opwelling, die hij meermaals vooraf aangaf dat dat wel eens kon gebeuren als zij niet in zou binden, haar heeft gedood.
En dat was geen half werk. Toen ze voor de zoveelste keer uit haar dak ging, met dingen gooide, werd het hem, na jaren te zijn gebullyed , te veel. Hij sloeg haar 2 maal in het gezicht, bij de voordeur waar ze op de grond komt te zitten.
Daar zit ze te huilen en haar nog trappen tegen het hoofd
(iets wat meer mensen (jongeren, ouderen, vreemden van elkaar…) doen, kennelijk toch uit de oertijd meegenomen en niet weggevlakt door de zogenaamde beschaving.)
vervolgens gaat hij even zitten en merkt dan dat ze niet meer ademt.
Omdat hij bang was dat ze zo weer bij zou komen kneep hij voor de zekerheid ook nog de keel dicht. Nog niet overtuigd stak hij haar nog 4 maal met een mes.”Toen was hij zeker dat ze hem niet meer kon kwellen, nooit meer.
Hij dumpt haar lichaam een eind verderop in duinen.

Een paar uur later gaat hij gewoon weer aan het werk.
Mensen die er naar vragen krijgen het antwoord dat hij haar de deur uit heeft gezet.
Dat was ergens in Juli 2012, in Januari 2013 vertelt hij het aan een buurman omdat hij het niet langer binnen kon houden. De politie komt, en op het bureau legt danny een verklaring af.
Nu heeft hij 6 jaar gevangenis straf.

 

 

 

Advertenties

Eén reactie

  1. Pingback: roxanna pestte danny tot haar dood er op volgde | nare rot vrouwen en hun stukmakerij