PvdA-er treedt tijdelijk! terug na diefstal kerstpakket

PvdA-er treedt tijdelijk! terug na diefstal kerstpakket

Het in opspraak geraakte Bredase Pvda-bestuurslid Theo Maas zal zich gedurende de zaak rondom de diefstal van een kerstpakket terugtrekken als bestuurslid van de PvdA Breda.
‘Ik betreur mijn handelen in deze kwestie. Deze actie past een bestuurslid niet. Daarom heb ik besloten mij lopende het onderzoek terug te trekken’, aldus Maas op de website van de PvdA Breda.
Het afdelingsbestuur respecteert het besluit van Maas. Voorzitter Anja Wassing: ‘Toen er nog onzekerheid bestond, wilden we niet te snel oordelen. Maar nu Theo heeft toegegeven wat er is gebeurd, zien wij terugtrekking als de enige logische stap.’
Dit is opmerkelijk, omdat Anja Wassing aanvankelijk vond dat de diefstal geen gevolgen had voor Maas’ carrière bij de PvdA, ‘omdat die niks te maken heeft met Maas’ functioneren of partijpolitiek.’  typisch pvda-‘redeneren’.,…. misschien wil Berlusconi haar nu wel als raadsvrouw…
Theo Maas heeft toegegeven dat hij vorige maand ‘in een dronken bui’ een kerstpakket van ouderenbond Anbo heeft gestolen uit de kast van een Bredaas buurthuis.TM zal wel naar de 2e kamer mogen t.z.t.

‘Terugtreden’,,,, gedurende het onderzoek,,, terwijl hij al bekende,,,, en weer met alcohol (Da’s buiten de pvda geen excuus! sterker nog wellicht werd ie wel dronken in een illegaal pvda cafe) ,,,,, zoooo pvda dit…..

Advertenties