Schaags pvda lid zegt op om te lage plaats op verkiezings lijst….

Huijser stapt op bij PvdA

SCHAGEN – Onrust bij de PvdA in Schagen. Oud-raadslid Henk Huijser heeft zijn lidmaatschap opgezegd omdat hij op een onverkiesbare plaats is gezet voor de komende verkiezingen.

“Een regelrechte belediging. Lidmaatschap PvdA opgezegd. Tijd voor bezinning”, schrijft Huijser op Twitter. Huijser had zelf een plaats bij de eerste 10 gewild. Volgens Huijser is ook steun-fractielid Ronald Helvrich boos om dezelfde reden.

Volgens Marga de Groen, voorzitter van de PvdA, is er nog niets zeker. “De kandidaten hebben doorgekregen op welke plaats ze op de voorlopige lijst komen. Kandidaten die het daar niet mee eens zijn kunnen altijd een gesprek aanvragen met de commissie die de lijst heeft samengesteld”, zegt De Groen.

De lijst bestaat nu uit 26 kandidaten, waarvan 5 lijstduwers. Pas in de tweede helft van augustus wordt de voorlopige lijst bekend gemaakt. Op 13 september mogen de leden van de PvdA zich over de kieslijst uitspreken tijdens een algemene ledenvergadering.

————————————–

Their way or the higway… zulke pvda-ers, en wat zijn het er veel, ook in provinciale en de landelijke politiek,  zitten er echt niet voor u.
En daarbij, een stem voor de pvda gaat toch naar vvd/cda..

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s