NU al laten lijst terugtrekkers / pvda -ers ware gezicht zien

PvdA-Kamerlid Jeroen de Lange trekt zich terug van de kieslijst van de PvdA. Hij is naar eigen zeggen op een onverkiesbare plek gezet.

Mja, hij heeft er dus geen vertrouwen in dat het goed komt met de pvda en voldoende politiek-dom kiezers volk.

‘Heb besloten mij terug te trekken van lijst. Het is voor mij – en naar ik weet vele anderen – onbegrijpelijk dat ik op onverkiesbare plaats ben gezet,’ twittert het Kamerlid dat zich vooral bezighoudt met internationale samenwerking.

De Lange kwam begin 2012 in de Kamer toen Hans Spekman partijvoorzitter werd. Eerder was hij econoom bij de Wereldbank. Hij gaat waarschijnlijk terug naar het bedrijfsleven, waar je ‘eerlijker en harder’ wordt afgerekend op resultaten, zegt de PvdA’er.

Mja, dus als je niet de makkelijk politiek in mag van je partij, DAN IS INEENS het bedrijfsleven zo veel beter… Anderzijds laten er maar lekker veel EU-rofielen weg gaan, immers, de achterban wilde de gulden ook niet kwijt, wilde de EU niet in, maar de PVDA DEED HET GEWOON en stemde voor…. democratie pvda-style….

Vertrek Woensdag maakte ook Kamerlid Metin Çelik bekend zich terug te trekken omdat hij ontevreden is over zijn plek op de conceptkieslijst. Nebahat Albayrak en Gerdi Verbeet hebben ook hun vertrek uit de politiek aangekondigd.

Goed zo. Die nummer 2 is trouwens niet te bevatten, die ging als wethouder “over het behoud van junkspuiten op kinderspeelplaatsen, ‘boefjes beschermen’ en dergelijke.”

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s