Waar is het vorige blog?

Waar is het vorige blog?
Dat staat/stond op blogsome.com die er mee blijkt te zijn gestopt. Allerlei exporteer mogelijkheden van blogsome naar wordpress zijn mislukt, net als de vele door pvda-geleide IT projecten her en der in de politiek en bij trendvolgers.
Het blog was gevuld met een eindeloze rij van faal gedrag der pvda politici, en als partij als geheel.
Andere redenen en argumenten om geen pvda meer te stemmen, de vele geld-weg ‘incidenten’, weglopers die op hangende pootjes terug in hun pluche wilden, bedreigers, frauders, lobbyisten vuistdiep in de woningmarkt, projectenbouw etc.
De vele bonnetjes, declaratie ‘incidenten’ enz.

Hoewel… de pvda is eigenlijk een franchise partij. Lokale partijen van de pvda kunnen heel verschillend zijn, rechts ook. Of zelfs anti-pvda-landelijk inzake allerlei standpunten.|
In Amsterdam en Rotterdam is er zelfs zo gedreigd onderling (bij poppetjes kiezen) dat er voor sommige leden politie bescherming kwam.(!) Of dat er ineens een aanwas van leden kwam, om maar net die ene tot opper bobo te kiezen voor functie x of y, lokaal, of in de provincie.

De EU dan, de eigen pvda-achterban was er tegen in meerderheid.
Er werd over “gestemd”, maar die stemmen, zoals zo vaak, werden ‘gewogen’ oftewel het bestuur besliste, en… splitste heel ON-democratisch de EU in NLs maag.
Pvda stemmen ? stemadvies niet doen en wel nooit meer

 

Hoofdbericht en uitleg van blog: https://stemgeenpvdanooitmeer.wordpress.com/2012/04/27/stem-advies-pvda-nooit-meer-pvda-stemmen/

 

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s